Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Hulladéktárolók

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.04.30-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés

A hulladéktárolók lehetővé teszik a hely elegáns és esztétikus elrendezését a szemetes gyűjtőedényeknél. A környezet tiszta és rendezett marad. A Maritom S. C. által gyártott tárolók alaposan kidolgozottak és jól átgondoltak. Tűzihorganyzott zártprofilokból készülnek, ami garanciát biztosít a szerkezet stabilitására. Ellenáll a zord időjárási körülményeknek is, mint pl. erős szél. A szeméttárolók a földhöz vannak rögzítve, ami megakadályozza az elmozdulásukat. 

A tárolók felár nélkül színes kivitelben készülnek – a honlapunkon található palettáról választhatsz színt. Az elegáns és visszafogott színekre koncentrálunk, a környezethez illően. Rendelhetsz hulladéktárolót zöldben, barnában vagy szürke árnyalatokban, akár grafit színben is.

A szemeteskukákhoz való hozzáférést egy széles kapu segíti elő (200 cm alapkivitelben, de igény szerint bármilyen szélességű lehet), így könnyű a tartályok behelyezése és kivétele.  A hézagos panelelrendezés biztosítja a helyiség szellőzését és megakadályozza a belső tér felmelegedését.

A tolózáras és kulcsos zárás garantálja, hogy csak a tulajdonosok férjenek hozzá. Hulladéktárolóink tartósak és idővel sem veszítenek tulajdonságaikból. Nemcsak szeméttárolóként használhatók, hanem alkalmasak kerékpárok vagy kerti szerszámok tárolására is.

Mód van egyedi projekt szerinti megrendelésre is, ami lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a vevő igényeihez és a környezethez