Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Antikondenzációs filc

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.04.30-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés

Antikondenzációs filc – megoldás a lemezgarázs nedvesedésének megelőzésére

Ajánlatunkban újdonságként megjelent az öntapadó antikondenzációs filc, melynek vastagsága 0,5mm és gyárilag van felragasztva a lemezre. A filc megelőzi a páralecsapódást (melyet a garázs belső hőmérséklete illetve a külső hőmérséklet közötti különbség okoz) , miközben tisztitja is a belső levegőt.

A filc két módon fejti ki hatását. Egyrészt felfogja a páralecsapódás vizcseppjeit, így azok nem hullanak rá a tárolt tárgyakra. Másrészt termikus szigetelést is biztosít, így csökkenti a hőmérséklet különbséget, ami a páralecsapódást okozza.

A Maritom által kínált filc előnyei:

  • Ideálisan van elhelyezve és rögzítve (gyárilag kerül felragasztásra) – nem feslik fel, nem áll el és nem lóg le a garázs belsejébe, mely más anyagok esetén előfordulhat.
  • Megelőzi a páralecsapódásból adódó csepegést és a nedvesség képződést a falakon és a tetőn, így a kondenzvíz nem csepeg rá a tárolt eszközökre (a garázs belseje száraz marad).
  • Tartós, erős és esztétikus. Hamar szárad, mert a víz nem gyűlik össze egy helyen, hanem szétterül a teljes felszinén.
  • Javítja a termikus és akusztikus izolációt  (gátolja a garázs belsejének erős felmelegedését vagy lehűlését), egyben hangszigetel is.
  • Nem igényel különleges tisztítást és konzerválást (normál vízzel vagy vízsugárral könnyen mosható).
  • Tűzálló.

Használd ki ezt a lehetőséget és rendelj garázst filccel! Ha kérdéseid lennének,  keress bennünket a megadott telefonszámon vagy mail-címen!

1 Tetőlemez filc nélkül
2 Tetőlemez filccel
3 A tetőlemez összehasonlítása filc nélkül és filccel