Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

A lemezgarázs 5 előnye télen

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.05.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
A lemezgarázs 5 előnye télen

Nem szeretsz jéghideg kocsiba beülni és szeretnéd megspórolni a reggeli jégkaparást? Félted az autódat, amikor odakünn tombol a zimankó, hull a hó, a jeges eső? A legjobb megoldás persze, ha van a háznak garázsa is, de sajnos ezt nem mindenki engedheti meg magának. Sőt, gyakran nem is tudsz se bérelni, se vásárolni garázst a közelben. Éppen ezért érdemes alternatív megoldáson gondolkodni. Ha van megfelelő hely hozzá, egy lemezgarázs kitűnő megoldás! Még télen is komfortos körülmények között tárolhatod kocsidat. Ez e megoldás számos előnyt biztosít, ezáltal nem lesznek nehezek a következő hónapok és a kocsid jó állapotban várhatja a tavaszt. A lemezgarázs 5 előnye:

  1. Fedett, száraz hely a parkolásra. Talán ez az egyik legfontosabb előnye. Nem kell a jeget kaparni, kényelmesen tudsz a kocsiba be- és kipakolni, nem fázol és nem ázol közben. És mindig rendelkezésre áll számodra, nem kell keresgélni szabad parkolóhelyet!
  2. Biztonságos. A lemezgarázsok kulccsal zárhatóak és minősített zárakkal rendelkeznek. A tolvajok elkerülik, mert feltörésük sok időt vesz igénybe. Könnyebb célokat választanak, így garázsodat békén hagyják.
  3. Helyet biztosítanak más tárgyaknak is. Mindenki tudja, hogy az autó nem csak maga a jármű, hanem sok felszerelés is tartozik hozzá. A téli-nyári gumikat, a folyadékokat, a bicikli- és síléctartót, a javító szerszámokat, a gyerekülést, mind-mind szintén tárolni kell. Egy jól megválasztott méretű lemezgarázzsal ezt a gondot problémamentesen meg lehet oldani. Polcokat tudsz beleszerelni, ahol akár más tárgyakat is el tudsz helyezni! 
  4. Gyors összeszerelés tetszés szerinti helyen. A lemezgarázs bárhol felállítható, lényeg, hogy a kocsival be tudj állni egész évben. Nem igényel föltétlen teljes betonalapot (bár az erősen javasolt), járólapokon is össze lehet szerelni. Csavarokkal történik a gyors összeszerelés, és ha a vevő azt is megrendeli, az alaphoz is lerögzítjük, hogy stabilan és biztonságosan lehessen használni.
  5. Gyors szétszerelhetőség. A lemezgarázs további előnye, hogy amilyen gyorsan összeszerelhető, olyan gyorsan szétszerelhető is. Ha nem muszáj, nem kell, hogy évekig egy helyen álljon, mobilan használható, áthelyezhető a terveid és lehetőségeid szerint. A felhasználás is sokrétű lehet, ha akarod, nem garázsként hanem tárolóként használod. 

Az olcsó lemezgarázsok igazán optimális megoldások a téli időszakban. Biztosítják a komfortot az időjárási viszonyoktól függetlenül is. A megrendeléstől számított 1 hónapon belül szállítjuk, tehát ideje eldönteni a vásárlást, hogy megelőzd a téli problémákat!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Előző bejegyzés
A megfelelő kutyakennel kiválasztása 07.01.2020

A megfelelő kutyakennel kiválasztása

Következő bejegyzés