Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

A lemezgarázs ABC-je

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.06.30-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
A lemezgarázs ABC-je

Az alábbiakban választ adunk arra az öt kérdésre, melyeket vásárlóink leggyakrabban feltesznek:

1.Túl kevés hely áll rendelkezésre.  Tudok változtatni a garázs méretein?

Természetesen. A garázsokat a vevő által igényelt méretekben és kivitelben gyártjuk. Minden elemet lehet módosítani a honlapon megadott lehetőségek között : a szélességet, a hosszúságot, a magasságot, a tetőformát, a nyílászárókat, a lemezszínt.

2. Mikor kapok ajánlatot? Kell-e előleget fizetni?

Az ajánlati ár a honlapunkon automatikusan azonnal megjelenik a garázs megtervezése után:
www.mobilgarazs24.hu/garazsok-parameterei.html   Ahogy a vevő tervezi a garázsát, úgy alakul az ár, és úgy mutatja mellette egy vizualizációs program méretarányosan és színesben, hogyan fog az kinézni. A megadott ajánlati ár hivatalos és végleges.  Nem kell előleget utalni, a teljes vételárat majd csak a szerelés után a helyszínen kell kifizetni.

3. Mit kell még pótlólagosan fizetni? Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás és az összeszerelés az ország egész területén ingyenes! Nincsenek egyéb, rejtett költségek. Az alapot (betonkiöntés, fundamentum, betonkockák ill. más masszív alap) viszont teljes egészében a vevőnek kell elkészítenie és előkészítenie és amennyiben a vevő a hozzá történő lerögzítést is kéri, azt meg kell rendelni az opciók között és annak pótlólagos díja is van!

4. Mennyit kell várni a megrendelt garázs leszállítására?

Általában egy hónapon belül szállítunk. Ez sok esetben kevesebb, egy-három hétre is lerövidülhet, de előfordulhat, hogy - a rendelések száma és a szerelési hely függvényében - a szállítási határidő eléri az öt-hat hetet. Minden esetben a megelőző héten informáljuk a vevőt, hogy mikor érkezik pontosan a garázs.

5. Milyen formában érkezik a garázs?

A garázst fő elemeire bontva hozzuk és helyszínen szereljük össze. A gyakorlott szerelő munkatársaink minden eszközzel rendelkeznek, és szükség esetén – helyszíni áram hiányában – saját áramfejlesztő aggregátort is alkalmazni tudnak. A garázsok szállítása 12 tonnás, max. 10 méter hosszú, közepes teherautókkal történik.

További kérdések esetén keresd honlapunk érintett menüpontjait vagy hívj bennünket bizalommal a honlapon megadott telefonszámon!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés