Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Garázsvásárlás az interneten

Vissza a kezdőlapra
NYÁRI AKCIÓ

NYÁRI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.07.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Garázsvásárlás az interneten

Először is: itt megtalálja a teljes választékot.

Az interneten mindent megtalálunk a lemezgarázsokról. A céges honlapok bemutatják a felhasznált alapanyagokat és a gyártási technológiát. Beletekinthetünk a képes galériákba is, ahol láthatjuk, hogyan is néznek ki valóságban és használat közben a garázsok, és a gyártó cég hírnevét is le tudjuk mérni. Az internetes vásárlás természetesen hallatlanul komfortos is. Bármikor leülhetünk a számítógéphez, az otthonunkat el sem hagyva, nem kell céges nyitva tartásokhoz igazodni.És amikor kiválasztottuk a garázsunkat már csak egy lépés a megrendelés, amit szintén online módon tudunk megtenni.

Másodszor: kényelmes vásárlás

Egyes garázsszállítók honlapján tervező-kalkulációs applikációk találhatók, ahogy nálunk is. Ezzel a programmal könnyen meg tudjuk választani a kívánt garázst.  Választhatunk a standard garázsok közül, de saját magunk is megtervezhetjük a garázst méretekben, színben, kivitelben, és opcionális (ajtó, ablak) lehetőségekben. Az aktuális ár mindig megjelenik és úgy változik, ahogy a garázs paraméterein módosítunk. A kalkulátor gyakran olyan kiegészítő programmal is el van látva, mely azonnal megmutatja képi formában is, hogyan fog kinézni a garázsunk.

Harmadszor: kényelmes fizetési mód

Amikor összeállítottuk a garázsunkat választhatunk még a kiegészítő szolgáltatásokról, mint pl. az alaphoz való lerögzítés és kiválaszthatjuk a fizetési módot: készpénzes fizetés a szerelés után vagy PayPal.  A megrendelés elküldése, a Vásárlás most-ra való klikkelés után érdemes megvárni az automatikus visszaigazolást. De ha kérdéseink lennének, bármikor kapcsolatba léphetünk a szállítóval akár telefonon akár mail-en. A megrendelést követő néhány napon belül telefoni értesítést kapunk a szállítás és szerelés pontos időpontjáról. A megjelölt napon a szerelő csapat megérkezik, felállítja a megrendelt terméket, és garázsunk vagy tárolónk már használható is!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés