Blog
Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Lemezgarázsok – Hogyan illesszük az igényeinkhez?

Vissza a kezdőlapra
Lemezgarázsok – Hogyan illesszük az igényeinkhez?

Számos konstrukciós megoldás, kiegészítő elem és sok fajta szín közül lehet válogatni, ami által a garázs végül is olyan lesz, ahogy a vevő elképzelte magának. Mik is azok, amiket változtatni lehet a standard kivitelhez képest?

1. A tető

A standard garázsok hátra felé lejtő tetővel készülnek. De lehetőség van más típusú egy oldalra lejtő (jobbra, balra vagy előre lejtő) tetőre, vagy két oldalra lejtő tetőre (mely lehet az oldalakra vagy előre-hátra lejtős kivitel) is. A lejtés biztosítja a jobb csapadékelfolyást és téli időszakban megkönnyíti a hómentesítést.

2. A garázs méretei

Az olcsó lemezgarázsok nem feltétlenül kicsi és szűk építmények, ahol nem férnek el a kocsi kiegészítő berendezései vagy más tárgyak és apróságok. A méretek változtatási lehetősége segítségével olyanra tervezhetjük garázsunkat, amilyet a szükségünk kíván. Néhány centi plusz a garázs szélességben sokkal kellemesebbé teheti a mindennapos használatot.

3. A kapu

A standard garázsok kétszárnyú kapukkal vannak ellátva, melyek oldalra nyílnak. A Maritom garázsok azonban rendelhetők felhajtható kapuval is, mely felfelé nyílik és kulcsra zárható. Lényegesen komfortosabb a használata és esztétikusabb is.

4. Kiegészítő ablaknyílások és ajtók

Akiknek erre van szükségük, azoknak szívesen ajánljuk. A kiegészítő ajtót és ablaknyílást oda tesszük, ahova a megrendelő kéri. Az ablaknyílással több napfény kerül a garázsba, így ritkábban kell elektromos világítást használni.

5. Lemez és kolorisztika

A horganyzott fémszínű garázs nem mindig illik a környezethez. Az erre igényes vevőink számára kiváló akrilfestett lemezből készítünk garázsokat a RAL színskála honlapunkon megadott színeiből. A garázs egyes elemeit (tető, fal, kapu) más-más színekben is lehet kérni.

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Előző bejegyzés
A megfelelő kutyakennel kiválasztása 07.01.2020

A megfelelő kutyakennel kiválasztása

Következő bejegyzés