Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Biztonságos otthon a kutyának? Maritom kutyakennel!

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.06.30-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Biztonságos otthon a kutyának? Maritom kutyakennel!

Válaszd a Maritom kutyakenneljeit! Megfelelő gondossággal gyártjuk őket, hogy biztonságosak legyenek mind az állatok, mind a környezet számára. Az összes illesztés precízen és úgy van kivitelezve, hogy ne legyenek éles elemek, melyek megsérthetik az állatokat. Mindegyik kennelt alaposan megvizsgáljuk, mielőtt a piacra bocsátanák.

Felhasznált anyagok

A kennelt 20x20-as profilból készítjük. Mindegyik kennel horganyzott lemeztetővel van ellátva, az ajtó pedig egy speciális tolózárral zárható és az ajtót tetszés szerinti helyre tudjuk elhelyezi. A szerkezet csavarozással van összeerősítve oly módon, hogy még a legerősebb és legügyesebb kutya sem tud rajta kifogni, ezáltal teljes biztonságot és hosszú élettartamot nyújt. Szükség szerint a kennelt könnyen szét lehet szerelni és át lehet telepíteni egy másik helyre.

Méretek

Egy sor méretvariáció áll rendelkezésre (a 2m x 2m-estől a 4m x 3m-esig.) De gyártunk kenneleket a vevő egyéni elképzelései és tervei szerint is. Szeretnéd, ha a kutyádnak még több tere lenne. Semmi gond, megoldjuk!

Kiegészítő megoldások

A Maritom kutyakennelekhez egy sor praktikus kiegészítő megoldás is rendelhető. Igény szerint (jól impregnált) fapadlózattal szállítunk. Ha a hosszú esőzések alatt a talaj fellazul, sáros lesz, a kutya akkor is száraz, stabil padlón tud feküdni. Kiváló megoldás ez télen is, hiszen a fa kellemes, meleg érzetet ad a kutyusoknak.

Szél és eső ellen kiváló védelmet biztosít, ha lemezborítást rendelünk a kennel valamelyik falára (akár egy választott színben is). Vevőink nagyra értékelik a forgótányéros megoldást is, mely lehetővé teszi a kutyát etetését anélkül, hogy az ajtót nyitogatni kellene.

Lepd meg kedvenc állatodat nagyszerű tavaszi ajándékkal és vásárolj számára egy kényelmes és praktikus Maritom kutyakennelt!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés