Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Hogyan válasszunk magunknak tartós és olcsó lemezgarázst?

Vissza a kezdőlapra
NYÁRI AKCIÓ

NYÁRI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.07.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Hogyan válasszunk magunknak tartós és olcsó lemezgarázst?

Nem ritkán ugyanis a nagyon olcsó ár együtt jár a gyenge minőséggel vagy másodosztályú anyagok felhasználásával. A hosszú élettartamú használatot egyéb tényezők is befolyásolják, érdemes tehát azokról is tájékozódni a garázs gyártójánál. Úgy mint:

1. Tartószerkezet. Ennek tartósnak és stabilnak kell lennie, hiszen ez tartja az egész garázst. A hagyományos, régi típusú szerkezetek általában hegesztettek és alapozó festékkel vannak ellátva. Ezek időszakos korrózióvédelmet igényelnek és a stabilitásuk sem a legjobb. A Maritom már gyárt új típusú szerkezetet is, mely U-szelvényből készül. A tűzi horganyzás miatt nem igényel konzerválást, hosszabb az élettartama és a csavaros kötések miatt stabilabb is.

2. Felhasznált anyagok. A garázst különböző fajta lemezek boríthatják. A másodosztályú lemezek általában gyengébb paraméterekkel rendelkeznek, esetenként vékonyobbak is, ami kihat a tartósságra.  A Maritom első osztályú lemezeket alkalmaz, melynek paraméterei, főleg a vastagsága sok-sok évre biztosítja a megbízható, tartós használatot.

3. Védelem a feltörés ellen.  Néha csupán apró nüanszok döntenek arról, hogy a lemezgarázst egy tolvaj pillanatokon belül ki tudja nyitni.  Elég egy gyenge zsanér, egy könnyen megemelhető kapuszárny, egy standard, szokványos zárszerkezet vagy régifajta tolózár és a garázs könnyen feltörhető. A Maritom garázsok gyártója termékeiben kipróbált és megbízható elemeket alkalmaz. Megerősített zsanérok, minőségtanúsított zárak, kényelmes fogantyúk és kilincsek kerülnek beépítésre.

4. A lemezgarázs költsége. A vevők általában csak az ár után érdeklődnek. Pedig nem is annyira az ár a lényeges, hanem a garázs teljes költsége!  Ugyanis vannak gyártók, akiknél az ár nem tartalmazza a szerelést, a szállítást, ezekért külön díjat számítanak fel, éppúgy, mint a nem tipikus garázsok esetében a tervezésért és szaktanácsadásért is. A Maritom az ország egész területén ingyenes szállítást biztosít, nincsenek rejtett költségek, amit a vevő a honlapon kinéz, megtervez és kikalkulál, annak pontos és végleges ára ott azonnal megjelenik. Annyit kell majd fizetni. Ha tehát olcsó, de megbízható és minőségi lemezgarázst keresel, válaszd a Maritomot! Nálunk a minőség mindig kedvező árral jár együtt!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés