Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Lemezgarázs – ideális megoldás, hogy a tároló kézközelben legyen

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.06.30-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Lemezgarázs – ideális megoldás, hogy a tároló kézközelben legyen

Senki se szereti az ilyen dolgokat benn, a házban tárolni. Így aztán marad valamiféle szükségmegoldás, közös helység, sufni vagy pince. Ott aztán porosodnak, károsodnak, akár el is lophatják őket. Hogyan tároljuk ezeket a dolgokat a télen biztonságosan? A Maritom erre is ajánlja az olcsó lemezgarázsait. A lemezépület kiválóan el tudja látni az átmenetileg nem szükséges eszközök tárolási funkcióit, és számos előnye van. Csak néhány ezek közül:

1. Biztonság. Az összes garázsunk minősített zárral van ellátva. A kapuk, ajtók és elemek konstrukciói úgy vannak megoldva, hogy megakadályozzák az illetéktelenek behatolását.

2. Kényelem. Pontosan tudod, hogy hol vannak a tárolt eszközeid. Nem kell azokat mindenféle szekrényekbe betuszkolni vagy valahová a pincébe pakolni, hogy aztán amikor éppen szükség lesz rájuk, felforgasd az egész lakást. Minden eszköz a lemezgarázsban vár rád.

3. Elegendő belső tér. A megfelelő méretű beltér könnyen hozzáférhetővé teszi a tárolt eszközöket. Mindegyiket el tudod helyezni úgy, hogy amikor kiveszed, nem kell az összes többit átendezni. És ami a legfontosabb, elfér benne a bicikli, a fűnyíró meg a gyerek síléce is...

4. Tetszés szerinti berendezés. Szeretnél egy nagy biciklitartót a család összes kerékpárjának? Nem gond, itt elfér. Polcot szeretnél feltenni a kocsi tartozékainak? Már szerelheted is. Vagy egy univerzális polcfalat akarsz az összes szerszámos doboznak vagy éppen a befőtteknek? Az is elfér a mi lemezgarázsainkban. Csak tőled függ, hogyan rendezed be a helységet!

5. Kettő az egyben. És természetesen az átmenetileg nem szükséges eszközök tárolása mellett van egy fedett parkolód is a kocsinak. Gondolj csak bele: lehet tél, hideg és eső, te száraz lábbal ülsz be a kocsidba, melyet nem kell tisztítgatnod hótól, kapargatnod jégtől. Vonzó lehetőség, nem?

További előny, hogy a Maritom garázst a saját igényeidnek megfelelően választhatod meg. Választhatsz pótlólagos bejáratot, ablaknyílást, tetőformát. A vevő igényei szerint nem tipikus, egyéni kivitelezést is készítünk. Csak tervezd meg a garázsodat honlapunk tervező programjában és egyúttal a pontos árát is kikalkulálod:  http://www.mobilgarazs24.hu/konfiguruj-garaz.html

Várunk a honlapunkon!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés