Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Praktikus ajándékot szeretnél adni Karácsonyra? Ajándékozz lemezgarázst!

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.04.30-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Praktikus ajándékot szeretnél adni Karácsonyra? Ajándékozz lemezgarázst!

Ha nincs ötleted és nem akarod, hogy az ajándék hamar ki legyen dobva, akkor válassz valami praktikusat!  Van kocsija annak, akit meg akarsz ajándékozni?  Akkor biztos örülni fog, ha egy komoly ajándékot: a kocsiját megvédő Maritom lemezgarázst fog kapni.

A mi lemezgarázsaink minőségi termékek. A megrendelt garázsod is ilyen, tartós termék lesz, mely bírja a telet, mert garázsaink első osztályú lemezekből vannak gyártva és az időjárási viszonyokat kitűnően bírják. Jól zárhatóak és az elemek úgy vannak gyártva, hogy a kényelmes és biztonságos használatot garantálják.

Tetszeni fog, az egész biztos. Garázsaink külleme is mindenkinek a szemébe ötlik, hiszen többféle szép színben gyártjuk őket, és vannak fautánzatú extra színeink is. Tekintsd meg honlapunk tervező oldalát:  http://www.mobilgarazs24.hu/konfiguruj-garaz.html  A megtervezett garázst a program rögtön illusztrálja is, de a galériában fotókat is találhatsz a honlapon. Azonnal ott látod a karácsonyi ajándékot!

Nagy előnye még lemezgarázsainknak, hogy egyes elemeit a használó igényei szerint is meg lehet választani. Kétfajta kapu közül dönthetsz –  kétszárnyú és felhajtható kivitel - , rendelhetsz pótlólagos ajtó és ablaknyílást, és palettánkról színes lemezeket is választhatsz. A tető formája is kiválasztható különböző (egyfelé lejtő, kétfelé lejtő) lejtéssel és azok irányával is. Mindezek alapján az ajándék tényleg olyan lehet, amilyet a használója szeretne.

Mi több, a megajándékozottnak nem kell törődnie a szállítással és a szereléssel sem. Egy pontosan megadott időpontban a gyári szerelők megérkeznek és gyorsan összeszerelik és felállítják a garázst, ától cettig, ha kell le is rögzítik. Akár már egy fél óra alatt kész a kocsit teljesen védő fedett, zárt garázs! Nagyszerű ajándék, nem?

A Maritom olcsó lemezgarázsa olyan ajándék, aminek egész biztos minden autóvezető nagyon örülni fog!  Olyan ajándék, melyet egész évben lehet használni és a használatának mindig lehet örülni. Vásárolj olcsó Maritom lemezgarázst!

Várjuk megrendelésedet!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés