Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Hú-ha, már megint itt ez a rossz tél!

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.05.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Hú-ha, már megint itt ez a rossz tél!

A nagy hideg gondot okozhat az indításban, és még az ablakról is nehéz lekaparni a jeget. Az utakra kiszórt jégmentesítő sós anyagok se tesznek jót a karosszériának. A tömítések is sérülhetnek ilyenkor, főleg ha a jégkaparáskor megsértjük őket.

Hideg van, sár van, csúszik az út és nagyon nehéz parkolót találni, mert ilyen időben aztán mindig és mindenütt foglaltak.

Nincs is olyan sofőr, aki nem ne vágyakozna ilyenkor egy szabad, meleg és száraz garázsra, ahol az ablakok tiszták maradnak, a karosszéria nincs sárral összecsapva és nem kell benne állandóan kesztyűvel közlekedni. De hogyan tegyünk rá szert?

Ha nincs a közelben bérelhető garázs, akkor javasoljuk a lemezgarázst. Ez egy egyszerű, olcsó és megbízható konstrukció, egy óra alatt összeszerelhető és máris örülhetünk a fedett, száraz, zárható és tiszta parkolóhelynek. Első osztályú, horganyzott vagy festett lemezekből készítjük őket, melyek kiválóan ellenállnak a korróziónak. 

Előre gyártott szerkezeti elemekből szereljük össze a helyszínen. Szétszerelni is könnyű, ha esetleg nincs már rá szükség. Ám tapasztalatból tudjuk, hogy a tél elmúltával is szükség van a garázsra az időjárás viszontagságai ellen, de műhelynek is kiválóan fel lehet használni a lemezgarázst. Hát még bicikli vagy bármilyen más eszköz tárolójának!

Lassan vége ugyan a télnek, de garázst rendelni soha nem késő. Egész évben szállítunk és szerelünk az ország egész terültére. Honlapunkon a garázsok megtekinthetők, de egy programmal meg is tervezhetők és az ár is rögtön kikalkulálható. A vevők egyéni kívánságait is figyelembe vesszük!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés