Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

A tél csak lassan enged!

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.04.30-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
A tél csak lassan enged!

A fagyott talaj helyett ugyanis jön a sár, a latyak és a kocsi hamar piszkos lesz.

Az ilyen időszakra is ajánljuk az általunk gyártott Maritom lemezgarázsokat. Az időjárást ugyan azok se tudják megváltoztatni, ám nagyban kiküszöbölik a kellemetlenségeit. Ebben pedig a garázsok számos funkcionális megoldása is segít:

1. Biztos parkolást garantál. A téli időszak egyik nagy problémája, hogy nehéz parkolóhelyet találni a havas-sáros környezetben. A hó nincs mindenütt rendesen eltakarítva, ez még tovább nehezíti a helyzetet. Elég egy nagyobb hóesés vagy lefagyás és máris nagy gondba kerülhetünk a kocsinkkal. A lemezgarázs pedig biztonságos és száraz parkolóhelyet garantál. Milyen kellemes nyugodtan kipakolni a kocsiból, feltölteni az ablakmosót folyadékkal, anélkül hogy a hó vagy a havas eső a nyakunkba esne!

2. Száraz parkolóhely. A tető és a falak mindig száraz felületet biztosítanak a kocsi körül. Nem kell sáros lábbal be- és kiszállni, a vásárolt dolgokat is szárazon tudjuk kipakolni, nem fognak bepiszkolódni. Ez mindenképpen nagy komfort és jelentős időmegtakarítás, hisz ritkábban kell a kocsi belsejét is kitisztítanunk.

3. Védelem az időjárási viszontagságok ellen. A lemezgarázsok nem csupán a reggeli száraz és hómentes kocsit garantálják. Azokat az alkatrészeket is védik, melyekre a negatív hőmérsékletek kedvezőtlenül hatnak. Ilyenek pl. a gumitömítések, az ablaktörlő lapátok vagy éppen a zárak. Ezeknek nem tesz jót a lefagyás. Ha éjszakára a lemezgarázsban tároljuk a kocsit, akkor az ilyen károsodások ellen is védjük.

4. Tároló kézközelben. Télen a téli sportokat űzik. A kerékpárokat és más nyári eszközöket (nyári gumit, kerti játékokat, gumimedencét...) ilyenkor el kell valahová pakolni. Nem igen tudja senki megoldani, hogy ezeket valahol bent a lakásban helyezze el. Így aztán vagy a balkonon vagy a kertben, félig vagy teljesen a szabad ég alatt telelnek át. A havat, jeget, hideget azonban ők sem szeretik, így aztán, ha jó állapotban akarjuk majd tavasszal újra elővenni, érdemes őket is a lemezgarázsban vagy egy kölön lemeztárolóban tárolni. Miután a lemezgarázsokat tetszőleges méretekben meg lehet rendelni, már másfél méter is elég, hogy a sporteszközöket és az autófelszereléseket egy zárt és fedett tárolóban tudjuk tartani. Ez a legolcsóbb megoldás a biztonságos tárolásra!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés