Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Lemezgarázs tavaszra...és egész évre

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.05.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Lemezgarázs tavaszra...és egész évre

De a tavasszal eljön az ideje a tavaszi feladatoknak is: a gumicserének, a kocsi tél utáni átnézésének és alapos kitakarításának. Hogyan ápoljuk az autót, ha odakint már egyre melegebb?

Még ha sokat utazol is, a kocsid azért időben legtöbbet a parkolóban áll. Old meg számára a biztonságos és időjárástól védett helyet! Mi a lemezgarázsokat ajánljuk. Erre a célra kiválóan alkalmasak és valóban igen olcsók! Lemezgarázst már százezer forint körüli összegért is tudsz vásárolni. Ennyi pénzért csak néhány hónap bérleti díjat tudsz kifizetni egy téglagarázsban! Csupán egy kis terület kell hozzá, amit autóval meg lehet közelíteni és máris jöhet rá a jól használható lemezgarázs.

A megrendelés előtt érdemes átgondolni, hogy a kocsin kívül akarsz-e még mást is tárolni benne. Sok kocsi tulajdonos panaszkodik a helyhiányra. A garázsban tárolt téli gumik,  síléctartók, a különféle autóápolási kellékek, olajok és egyéb folyadékok között alig lehet kiszállni a kocsiból. A lemezgarázsod méreteit nálunk az igényed szerint tudod megrendelni. Elég egy-egy méterrel szélesebbre venni a garázst és máris kényelmesebben mozogsz benne, nem kell a ki- és beszálláskor „gimnasztikázni. A tágasabb térben a kocsiból való kipakolás is sokkal könnyebb, sőt polcokat is elhelyezhetsz, hogy az autóalkatrészeket, tartozékokat és ápoló szereket nagyobb rendben tud tartani. Elférhet benne a bicikli, a síléc és a többi szezonálisan használt kerti vagy sporteszköz is.

Ha értékeled a komfortot, de nem akarsz túl sokat fizetni érte, akkor a Maritom olcsó lemezgarázsai ideális megoldások számodra! Nem csak télen, hanem egész évben jó szolgálatot tesznek! Győződj meg róla magad is! A szállítás és szerelés az egész ország területén ingyenes!

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés