Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Nézd meg az új promóciós filmet!

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.05.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Nézd meg az új promóciós filmet!

Tisztában vagyunk azonban azzal is, hogy még a jó minőség mellett is szükség van a professzionális reklámra. Éppen ezért a nagyközönség számára egy promóciós filmet készítettünk, mely bemutatja termékeinket és szolgáltatásunkat.

Bár egy nagyon rövid filmről van szó, mégis szinte mindent fontos dolgot meg lehet tudni  belőle a cégünkről és a termékeinkről, a lemezgarázsokról és kutyakennelekről. A filmet kiegészítettük a nemzetközi piacra szánt információkkal és elhelyeztük a Youtube-on is. A filmben láthatók gyakorlott szakembereink is, természetesen munka közben, azaz a garázsszerelés műveleteiben. Mindamellett a cég termelő bázisába, a modern gépparkba és a gyártási technológia rejtelmeibe is nagyon rövid betekintést nyerhetünk. Ha lemezgarázst vagy kutyakennelt akarsz vásárolni, mindenképpen nézd meg ezt a filmet! Itt valóban élőben láthatod nem csak a termékeket, hanem a szerelési folyamatot is.

Tisztelettel kérünk hát, szánj két percet a filmre és természetesen tisztelettel és készséggel várjuk esetleges vásárlásodat is az interneten. Keresd a megadott kapcsolatot! Reméljük, a film elnyeri tetszésedet és arra ösztönöz, hogy részletesen megismerd internetes ajánlatunkat és végül a megrendelés mellett dönts.

 

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés