Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Egy lemeztároló – minden kertészkedő fontos kelléke!

Vissza a kezdőlapra
TAVASZI AKCIÓ

TAVASZI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.05.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Egy lemeztároló – minden kertészkedő fontos kelléke!

Hova tegyük, hol tároljuk az ezekhez szükséges kerti szerszámokat?

Általában igen nehéz feladatnak bizonyul, ha a meglévő garázsunkban vagy a pincében akarunk ehhez megfelelő helyet találni.  Sokkal könnyebb dolog egy lemezgarázst vásárolni! Az olcsó, tartós és stabil lemezépület kiválóan védi az időjárás viszontagságaitól a kerti szerszámokat, anyagokat, kellékeket és az elektromos készülékeket.  Ráadásul a tolvajoktól is véd, hiszen minden általunk gyártott garázs és tároló biztonságosan zárható kulccsal.

Az olcsó lemezépületeknél nem csupán az olcsóság az előny, hanem az is, hogy tetszés szerint felhasználhatóak és berendezhetőek. Asztalokat, munkahelyeket is ki lehet bennük alakítani. Be lehet rendezni bennük állványokat, polcokat, melyek megkönnyítik a különféle nagyobb és apróbb eszközök, a palánták vagy földek tárolásánál a minél nagyobb rend fenntartását.

A megrendelés folyamán a garázst személyre szabhatjuk. Mit jelent ez? Azt, hogy tetszés szerint alakíthatjuk a garázst a saját igényeink szerint. A vásárló nem csupán a méreteket választja ki, hanem dönt arról is, hogy milyen legyen a tető, a kapu, az ajtó. Más megoldásokat és opciókat is kiválaszthatunk, ablaknyílást vagy kisajtót is elhelyezhetünk az épületen a kívánt helyen.

A garázst tetszés szerinti színre is be tudjuk gyárilag festeni a megadott színskála alapján. Tehát -   a nem túl elegáns horganyzott fémszínű lemezek helyett -  kertünkben esztétikus színekben, zöldben, barnában vagy éppen fautánzatú kivitelben fog állni egy szép tároló. Úgy nyújtja a lemezgarázs vagy lemeztároló minden kényelmét, hogy eközben beleillik és belesimul a kerti környezetbe.

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés