Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

A kutyakennelek előnyei

Vissza a kezdőlapra
NYÁRI AKCIÓ

NYÁRI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.07.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
A kutyakennelek előnyei

Ideális alkalmazhatóság

A közelgő meleg napok lehetővé teszik, hogy állatainkat a szabadban tartsuk, anélkül hogy megfáznának, megbetegednének. A Maritom által forgalmazott kutyakennelek bárhol felállíthatók. A kennel méreteit optimálisan meg lehet választani az állat nagysága és szükséglete alapján. Gyártunk standard 2m x 2m-es és 4m x 3m-es termékeket, de ettől eltérően is meg lehet adni a kennel méreteit. Úgy alakítjuk ki, hogy megfelelő legyen az egyedi használatra, ha szükséges, a magasságot meg tudjuk emelni, sőt, másfajta tetőt is kialakíthatunk, és az ajtót is variálhatjuk. Színskálánk alapján színes akrilfestéssel is kivitelezhetjük.

Biztonság embernek – állatnak

A kennelek olyan anyagokból készülnek, melyek nem károsak az állat egészsége számára. Ügyelünk arra, hogy ne legyenek éles, eldolgozatlan részek, nehogy megsértsék az állatot, minden elem simára van munkálva. A kennelt biztonságosan be lehet zárni, az állat nem tud önállóan kiszabadulni, a forgótálas megoldás pedig lehetővé teszi az állat etetését anélkül, hogy az ajtót kinyitnánk. A kutyakennel tehát ideális megoldás arra az esetre, ha a gazda elutazik (nem sokára itt az üdülési szezon) és másnak kell az állatot gondozni. A magányos vagy új helyre kerülő állat bizony agresszív és veszélyes tud lenni az új ápolójára, de a kennellel ezt biztonságosan meg lehet oldani. Ugyanis gazda nélkül is a megszokott és biztonságos saját kennelében tölti el ezt az időszakot.

Jó életfeltételek az állatnak

A kennel úgy van kialakítva, hogy megfelelően elegendő hely legyen az állat számára, ahonnét a környezetét is jól megfigyelheti. Ha az állat agresszívvá válik és célszerű csökkenteni a külső ingereket, akkor pedig (egy vagy több) lemezfalat lehet a kennelre építeni. Ezek emellett védenek a széltől, esőtől és hótól is. Sáros területeken a kennelhez nagyon javasoljuk megrendelni a kiegészítő fapadlózatot, mely biztosítja a száraz aljzatot. A kutyák döntő része nagyon hamar megszokja a kennelt és saját otthonának tekinti.

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés