Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Lemezgarázs vagy téglagarázs?

Vissza a kezdőlapra
NYÁRI AKCIÓ

NYÁRI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.07.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Lemezgarázs vagy téglagarázs?

Mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai, mielőtt döntenénk, érdemes azokat megismerni.

Építési engedély

A lemezgarázsok (szemben a téglagarázsokkal) a legtöbb esetben nem igényelnek építési engedélyt. Az egyes önkormányzati előírások persze eltérhetnek egymástól, de alapvetően a kisebb lemezgarázsokat mindenféle formalitás nélkül fel lehet állítani. Ez által lényegesen lecsökken az idő a döntésünk, vásárlásunk és a garázs használata között.

Kivitelezési idő, külső kinézet, méretek

Még ha már rendelkezünk is az építési engedéllyel, a téglagarázs megépítése lényegesen hosszabb ideig tart. A standard lemezgarázsok viszont a megrendelést követően gyorsan (néhány héten belül) szállításra kerülnek, míg maga a helyszíni szerelés igen rövid ideig tart (kisebb garázsok esetében 1 óra, nagyobb garázsok esetében arányosan több, két-három óra). A lemezgarázsokat tetszés szerinti méretekben, kivitelben és színben meg lehet rendelni, különféle kiegészítőket lehet hozzárendelni (ajtók, ablaknyílások) és a kapunyitás módja is megválasztható. Amennyiben időközben vagy később változtatni akarunk a garázs bizonyos elemein, azt is könnyen meg lehet oldani, ami a téglagarázsok esetében már bonyolultabb és drágább művelet. A lemezgarázsok használatát jogi akadályok sem nehezítik, gyakorlatilag bárhol felállíthatók, csupán megfelelő alapra van szükség, ahol a garázs felállítható és lerögzítethető.

A lemezgarázs beszerzési és fenntartási költségei

A lemezgarázs fő építőanyagai (trapézlemezek) lényegesen olcsóbbak a téglagarázsok építőanyagainál és az élőmunka költsége is sokkal kisebb. A lemezgarázsok néhány óra alatt felépíthetők és miután minden garázst egyéni megrendelésre készítünk, eleve garantált, hogy az elemek megfelelően illeszkednek egymáshoz. Mindezeknek köszönhetőn lesz a lemezgarázsok ára ilyen kedvező! A fenntartási költségek is alacsonyak, nincs rezsi, nincs ingatlanadó, nincs fűtési költség, stb. Éppen a lemezgarázsok olcsósága az elsődleges előny, ami leggyakrabban győzi meg vevőinket, hogy azt vásároljanak.

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés