Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Biztonságos lemezgarázs

Vissza a kezdőlapra
NYÁRI AKCIÓ

NYÁRI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.07.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Biztonságos lemezgarázs

Amennyiben viszont ilyet vásárlunk, föltétlen érdemes odafigyelni néhány részletre, hogy gépkocsink valóban teljes biztonságot élvezzen.

Biztonságos, letesztelt zár

A biztonságos lemezgarázst könnyen kell tudnunk zárni, ezért az összes alkatrésznek és elemnek pontosan kell egymáshoz illeszkedniük. A régebbi modellben nagyméretű kulcsokat  alkalmaztunk, melynek használata  nem volt igazán kényelmes. Az új típusban egyrészt a kulcs is kisebb, másrészt a biztonság is nagyobb a zárbetétnek köszönhetően. A Maritom új típusú lemezgarázsai ugyanis olyan zárral rendelkeznek, melyet kívülről és belülről is zárni lehet. Emellett a kapufogantyút is lecseréltük a klasszikus kilincsre, az egyik kapuszárnyat pedig tolózárral is zárni lehet. Ez végképp megakadályozza, hogy illetéktelenek kívülről feszegethessék vagy netán kinyithassák.

Erős tartószerkezet

Az olcsóbb garázsok nem mindig rendelkeznek megfelelően merev és erős tartószerkezettel valamint stabil fekvéssel és ez hatással lehet a benne tárolt autók vagy tárgyak biztonságára is. A Maritom lemezgarázsok viszont speciális, erősített, tűzi horganyzott U-szelvényből készült szerkezettel vannak ellátva, mely eredeti tulajdonságait nem veszíti el az idő múlásával sem (nem rozsdásodik). A szegecselt erős zsanérok megakadályozzák az ajtók és kapuk sérülését, eldeformálódását.

Megfelelő lakat

Ha lemezgarázs vásárlása mellett döntünk, akkor érdemes pénzt szánni jó minőségű, első osztályú záró mechanikával rendelkező lakatra is. A Maritom cég minden garázsa el van látva a lakathoz szükséges füllel. Egyértelműen javasoljuk az olyan erősített (burkolt) lakat használatát, melyhez nem lehet könnyen hozzáférni és nehéz szerszámmal átvágni. A nem műbizonylatolt, nem tesztelt olcsó kínai lakatokat könnyű kinyitni, a gyenge minőségű alkatrészek nem biztosítanak olyan szilárdságot és biztonságot, mint a neves és szabadalmaztatott termékek. A spórolás tehát itt visszaüthet.

A garázs helyes lefektetése és lerögzítése az alaphoz biztosítja a szerkezet stabilitását és az elemek megfelelő egymáshoz kapcsolódását. Cégünknél ezt is gyakorlott és a szakmában jártas szerelő szakemberek végzik el. Ennek köszönhetően garantáljuk vevőinknek a mindennapos használat biztonságát és kényelmét.

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés