Maritom S.C.
Állítsd be a garázst

Milyen alkalmazási lehetőségei vannak a lemezgarázsoknak?

Vissza a kezdőlapra
NYÁRI AKCIÓ

NYÁRI AKCIÓ

Csökkentettük az árakat akár 13%-kal.
Az akció 2024.07.31-ig tart.

PRÉMIUM lemezgarázsok

PRÉMIUM lemezgarázsok

* Korszerű design * Tartós szerkezet
* Magas minőség és esztétikum
ellenőrzés
Milyen alkalmazási lehetőségei vannak a lemezgarázsoknak?

Gyakran használják őket gazdasági épületként különféle tárolási célokra (pl. kerti eszközök),

de a belső, tiszta otthonunkban nem szívesen látott munkákra és  célokra is,  műhelynek, barkácsolásra, kerékpár-szerelésre. Az, hogy a garázs vagy tároló méreteit a hely és a cél függvényében magunk választhatjuk meg, még inkább ösztönzi a vásárlót. A vevő aztán azt helyez el benne kiegészítésként amit akar, polcot, állványt,... bármit, ami a használathoz szükséges.

Nagyon sok felhasználó dicséri a lemezgarázst. Az áruk is igen kedvező. Ez szintén egy nagyon fontos szempont, főleg, ha gyorsan van szükségünk egy ilyen jellegű tároló építményre. Előnye még az egyszerű konstrukció. Általában nem igényelnek építési engedélyt, bárhova elhelyezhetők, akár speciális alap nélkül is, és a szerelési díja legtöbb gyártó esetében benne van az árban. Egyszerű járólapokra is letehetők, bár a lerögzítést biztonsági szempontból minden esetben meg kell oldani.

www.mobilgarazs24.hu oldalon valóban igen kedvező árú lemezgarázsokat találsz.

Az itt működő online internetes áruházban egyszerűen és élvezetesen ki tudod választani vagy meg tudod tervezni a garázsodat. Választhatsz tetőformát, méreteket, tűzi horganyzott vagy festett lemezt, rendelhetsz hozzá kiegészítő ablaknyílásokat vagy ajtókat, tetszés szerinti elhelyezéssel, eltérve a standard típusoktól. A garázsokat pontosan úgy gyártjuk le, ahogy a vevő specifikálta. Bármennyire is eltér a garázs a standard méretektől és kivitelezéstől, a szállítási határidő nem növekszik meg, minden esetben egy hónapon belül szállítunk.

A helyszíni szerelés idejét jó előre közöljük, addig nem hozzuk a garázst, amíg a vevő nem tudja fogadni. Az árak valóban vonzóak, nincs semmiféle tervezési díj a speciális garázsok esetében sem. Egy adott terület lefedésében mindenképpen a lemezgarázs a nyerő. Bár mindig zárral és kulcsokkal szállítunk, a pótlólagos lakat feltétele tovább növeli a garázs használati biztonságát és a benne tárolt tárgyak és eszközök vagyonvédelmét.

NÉZD MEG A TÖBBI BEÍRÁST

A lemezgarázs 5 előnye télen 10.12.2020

A lemezgarázs 5 előnye télen

Előző bejegyzés
A garázsok szerelése a járvány idején 18.04.2020

A garázsok szerelése a járvány idején

Következő bejegyzés